Prender werkt samen met de Brandpreventie Academy

19-03-2017

Prender gaat dit jaar samenwerken met de Brandpreventie Academy om de krachten te bundelen en om in de noordelijke regio een aantal mooie opleidingen op het gebied van brandpreventie te organiseren.

Prender organiseerde in het verleden al succesvol de opleiding Fire Safety Engineering. Vanwege dit succes en de vraag om trainingen te organiseren op andere vlakken binnen brandveiligheid zijn wij blij dat wij de samenwerking met de Brandpreventie Academy zijn aangegaan, een betrouwbare en solide partner die al jaren uitstekende trainingen en cursussen organiseert op het gebied van brandveiligheid.

Om de noordelijk regio te bedienen is Prender, met een goed netwerk in het noorden een juiste partner voor de Brandpreventie Academy om ook hier de  uitstekend bekend staande trainingen te gaan geven.

In oktober 2017 zal er gestart gaan worden met de 6-daagse Opleiding Controleur Brandpreventie, deze bestaat uit de 3-daagse verkorte Brandpreventie Deskundige en de 3-daagse Brandveiligheidscontrole Bestaande Bouw.

Deze onderdelen zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.

Kijk voor meer informatie op de website!

Nico de Jong

Prender