De voordelen voor u

Prender is ontstaan uit de behoefte aan kwalitatief goede cursussen en trainingen in de noordelijke helft van Nederland. Prender luistert naar de vragen in de markt, zet haar grote netwerk van docenten in en ontwikkelt gezamenlijk trainingen waar u wat aan heeft!

Uitgangspunten van Prender zijn:


Hoog leerrendement

De trainingen van Prender onderscheiden zich door het hoge leerrendement. Ons streven is door het toepassen van mixed-learning de kennisretentie te verhogen. Dit doen wij door middel van theorie, testvragen en opdrachten die gericht zijn op de praktijk.

Lage investering

Wij streven ernaar onderscheidend te zijn op kwaliteit, actualiteit en gemak, maar ook zeker op de kosten.

Weinig reistijd

Wij richten ons nadrukkelijk op de noordelijke helft van Nederland. Geen files, locaties in de regio, dus weinig reistijd, en luxe locaties die makkelijk te bereiken zijn!

Interactie met de markt

De cursussen en trainingen worden ontwikkelt in samenwerking met de markt en docenten uit de praktijk. Kennisvraagstukken vanuit de markt worden praktijkgerichte workshops, en wetswijzigingen worden middels trainingen overgebracht.

Flexibel inzetbaar

Prender is flexibel, denkt mee en denkt vooruit! Wij staan open voor alternatieve manieren van overbrengen van kennis en know how. In-company behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Maar ook volledig online is mogelijk.

Maatwerk standaard

Maatwerk is voor ons standaard. De tijd dat de aanbieder alleen bepaalt welke trainingen worden gegeven is wat ons betreft voorbij, wij luisteren naar u!

Actueel

Door ons uitgebreide netwerk van vakspecialisten en docenten staan wij in de markt en spelen wij in op de actualiteit.

Uitstekende accommodaties

Door louter in uitstekende accommodaties cursussen en trainingen te verzorgen, zorgen wij voor een leerbeleving. De locaties beschikken allen over ruime lesruimtes, airco en gratis parkeren. 

Catering

De lunch bestaat doorgaans uit een buffet. Aan de diverse dieetwensen kunnen wij voldoen; biologisch, vegetarisch, glutenvrij en paleo etc.