Brandveiligheidscontrole bestaande bouw

3-daagse cursus 'Brandveiligheidscontrole bestaande bouw' gericht om direct toepasbare praktische kennis van de brandveiligheidscontrole van bestaande bouw bij te brengen.

Inhoud van de opleiding

Deze drie daagse cursus behandelt de praktische aspecten van de bouwbesluit eisen, het voorbereiden van een controle door het toetsniveau te bepalen, de te toetsen aspecten en de daadwerkelijke eisen te bepalen. Vervolgens wordt de controle zelf uitgevoerd. Hierna eindigen we door de controle geheel te rapporteren. Elke cursist zal hierbij in teamverband, een controlerapport opstellen. Hierbij zijn camera/smartphone en laptop benodigd. Elke cursist gaat naar huis met een zelf vervaardigd controlerapport en echte ervaring met controleren.Na deze opleiding ben je in staat om zelfstandig een brandveiligheidscontrole 

In de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Juridisch en wettelijk kader
  • Toetsingsniveau
  • Voorbereiden controle
  • Daadwerkelijke controle
  • Opstellen van een brandveiligheidsrapportage

Voorkennis

Bij deze opleiding wordt verondersteld dat kennis van bouwbesluit en regelgeving al aanwezig is op het niveau van (verkorte) brandpreventie-deskundige. Indien dit kennisniveau nog niet aanwezig is verwijzen wij je naar de volledige "opleiding controleur brandpreventie" waar ook aandacht wordt besteed aan de theoretische basis.

Daarom kies je voor Prender

De docenten van Prender hebben passie voor hun vak, dat straalt uit via de enthousiaste manier van lesgeven. Door dit enthousiasme worden studenten veel meer geprikkeld, en zullen ze veel meer onthouden van de lessen. Daarnaast streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit in onze opleidingen, dat zie je overal in terug, zowel het fysieke lesmateriaal als de locatie waar onze lessen plaatsvinden.

Docent

Emiel van Rossum

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Locatie

nnb

Data nnb

Kosten

De 3-daagse Brandveiligheidscontrole Bestaande Bouw kost € 1.195 (excl. btw) inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en uitgebreide lunch. 

Meld u hier aan: